Arkisto

Täältä voit selailla vanhempia kirjoituksia.

2019
Tou
30
Free Online Cheats 2019 Top site Games
“Free cheats generator for online games. toonblast2019.site episodegems.site tiktokfans.world idleheroeshack.site boxingstarcheats.site freelovenikki.site brawlstargems.top codefreefire.top gemsdarknessrises.top matchingtoncheats.top hogwartsfreegems.top moderncheats.top homescapesrooms.top free v bucks”
2014
Tou
12
Periaate 7: Yhteisöllisyys (K)
“Tietotyöyhtiö edistää kotiyhteisönsä kestävää kehitystä toimien jäsenistön hyväksymien periaatteiden mukaan. Tietotyöyhtiömallin pohjalta toimiva yritys on juurtunut ...”
11
Periaate 6: Tietotyöyhtiöiden välinen yhteistyö (J)
“Tietotyöyhtiö palvelee jäseniään tehokkaimmin ja vahvistaa toimintaansa tekemällä yhteistyötä paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti (tietolinkit ovat ...”
10
Periaate 5: Koulutus ja tiedonvälitys (I)
“Tietotyöyhtiö tarjoaa koulutusta ja valmennusta jäsenilleen ja työntekijöilleen, jotta näillä olisi valmiudet tuoda tehokas panoksena ...”
09
Periaate 4: Itsenäisyys ja riippumattomuus (H)
“Tietotyöyhtiö on itsenäinen jäsenistönsä hyvinvoinnin varmistava yhdessä tekemisen rakenne, jota jäsenet hallitsevat ja hallinnoivat. Jos ...”
08
Periaate 3: Jäsenten taloudellinen osallistuminen (G)
“Jäsenet osallistuvat tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti tietotyöyhtiönsä pääomanmuodostukseen ja hallinnoivat sitä demokraattisesti. Jäsenet päättävät, miten liiketoiminnan ...”
07
Periaate 2: Demokraattinen, jäsenten muodostama hallinto (F)
“Tietotyöyhtiö on jäsentensä hallitsema demokraattinen organisaatio. Jäsenet muotoilevat toimintatavat ja käytännöt sekä tekevät päätökset. Yhtiön ...”
06
Periaate 1: Vapaaehtoinen, avoin jäsenyys (E)
“Tietotyöyhtiön jäsenyys on avoin kaikille työntekijöille, jotka ovat kykeneviä ja halukkaita hyväksymään siihen kuuluvat vastuut ...”
Tietotyöyhtiön 7 periaatetta (D)
05
04
03
Huh
Tam
12
Should on you permit your kids join Musical.ly?
“Musical. Ly is an app in stores planning for after which posting brief movies. Initial ...”
2012
Hei
03
Miksi Ron näki vaivaa päästäkseen tekemään töitä ilmaiseksi?
“Cult of Mac –sivusto kertoi eilen omenayhtiön alihankkijasta nimeltä Ron Avitzur. Herra päätyi artikkelin aiheeksi, ...”
Tou
Huh
25
Paljon melua poliisissa
“Tasaisin väliajoin voimme lukea mediasta, että poliisilla on resurssipula, joka johtuu budjettivajeesta. Lisäresursseilla sekä kasvatetulla ...”
24
Arkielämän illuusio
“Luuletko eläväsi itsenäistä elämää, josta vastaat sinä itse? Luuletko, että valinnat, joita teet päivittäin, ovat ...”
18
Kehitys alkaa kohtuuttomuudesta
“Vuonna 1871 olisi ollut todella kohtuutonta vaatia, että voisi istua perheineen katselemaan uutisia näköradiosta kello ...”
12
Miksi nukumme kolmasosan elämästämme?
“Tarvitsemme unta 8 tuntia vuorokaudessa. Tai ainakin tämä luku lienee jonkinlainen keskiarvo aikuisen ihmisen unentarpeelle. ...”
06
Hel
20
Vapaamatkustaminen kielletty!
“Helsingin Sanomissa 12.2.12 julkaistu Björn Wahlroosin haastattelu on kirvoittanut kärkkäitä kommentteja erityisesti hänen maininnasta, että ...”
17
Julistaja
“Äitini rakastaa minua. Ainakin luulen niin. Olen siitä kuitenkin niin varma, että ajatus on minulle selviö; en ...”
09
52 mahdollisuutta poiketa polulta
“Olen pitkään suunnitellut itseeni kohdistuvia sosiaalisia kokeita ja päätin alkuvuodesta ryhtyä koekaniiniksi. Kokeilen jotakin uutta ...”
01
Tam
27
22
Yhteinen etu?
“Käyn mökillä Raaseporissa pari kertaa kuukaudessa. Matka suuntautuu valtatie 51:stä pitkin Hangon suuntaan, ja Espoon ...”
19
Keskinkertainen viulumaakari nimeltä Antonio Stradivari
“18. joulukuuta 1737 kuollut italiaano nimeltä Antonio Stradivari tehtaili elämänsä aikana noin 1100 viulua. Elämäntyöllään ...”
08
Liikelounastuksen lainalaisuudet
Vinkit valtiolle: yksinkertaisia vinkkejä yksinkertaisille päättäjille
“Näin presidentinvaalien alla poliitikkojen lupaukset eivät ole ehkä yhtä räikeitä, kuin eduskuntavaaleissa, mutta jälleen kuulemme ...”
05