Bloggaajat

————————————————————————————————-

Tommi Ullgrén

Tommi Ullgrén
Olen höyryllä toimiva rinnakkaisyrittäjä ja verkostoituja. Poikkeapolulta.fi:ssä kirjoitusteemojani ovat kasvuyrittäjyys, tietotyö, yrityksen ja sen ihmisten arvomaailma, yritysjohtaminen, liikelounaat, verkostoituminen, palvelutuotteistus, ohjelmistotuotanto, luottamus liiketoiminnassa sekä yritysjohtajien välinen ystävyys. Tule mukaan kommentoimaan, sillä ihmisten kohtaamissa tai keskusteluissa voima säkenöi. Ajatusmaailmani mukaisesti kohtaamani uusi ihminen on mahdollisesti tuleva ystävä.
Kalenterissani on aina tilaa tutustua uusiin mielenkiintoisiin ja erilaisesta vinkkelistä maailmaa katsoviin ihmisiin. Ehdota rohkeasti sinulle sopivaa liikelounasta tai tapaamista suoraan Doodle-verkkokalenteriini http://doodle.com/tommi tai numeroon +358 40 779 4049. Keskustellaan laatuevään äärellä, mitä voimme saavuttaa yhdessä.

————————————————————————————————-

Huippufiguuri, herra tai rouva X  / Sinä?
Onko blogimme mielestäsi hyvä? Vai onko blogimme niin luokatonta sontaa, että haluat pelastaa sen mitä pelastettavissa on? Mikäli aiheutimme tunteita sinussa ja tunnet jo ehkäpä jonkun meistä, esittäydy rohkeasti meille. Olet varmasti yrittäjä ja sinulla on terävä kynä sekä kosolti sanottavaa.
Kirjoita: info at poikkeapolulta.fi ja sano.