Mikä?

Poikkeapolulta.fi on blogi, jota kirjoittelee ei yksi vaan monta suomalaista yrittäjää. Sen lisäksi, että meitä yhdistää yrittäjyys ja yrittäjähenkisyys, meitä yhdistää kiinnostus polulta poikkeamiseen.

Yllättävän moni asia elämässä on muiden päättämää puolestamme – pitää kouluttautua, pitää perustaa perhe, pitää olla töissä klo 8-16, pitää olla kiireinen, pitää matkustaa kerran vuodessa Kanarialle, pitää ottaa median uutisoinnit totuuksina. Mitäpä jos ei pitäisikään, voisimmeko olla polulta poikkemalla onnellisempia?

Meitä askarruttaa moni asia elämässä ja näistä asioista haluamme kirjoittaa. Meidän kirjoitukset ovat jokaisen henkilökohtaisia mielipiteitä, eivätkä liity mihinkään edustamaamme yritykseen. Meidän kirjoituksia ei myöskään pidä ottaa totuuksina, mutta niistä saa toivottavasti parhaimmillaan toisen näkökulman asioihin. Toteutusvastuu jää jokaiselle itselleen.

Moni meistä on aiemmin harkinnut tai koittanut blogin kirjoittelua, mutta sisällön tuottaminen on melko aikaa vievää. Siitä syntyi yksinkertainen idea laittaa enemmän päitä yhteen ja kirjoittaa yhdessä, mutta yksilöinä. Jokaisella meillä on omia tarinoita ja erilainen historia, kirjoitamme mieliämme kutkuttavista aiheista laidasta laitaan. Uskomme, että samaiset asiat kutkuttavat muidenkin mieliä. Kissa saattaa nousta pöydälle.

Klikkaa oikealta “Like” meidän Facebook-sivulle, niin saat kätevästi kirjoitukset ja kommentit näkyviin myös omaan Facebookiisi.

Toivottavasti viihdyt ja jaat sisältöä eteenpäin. Löydät jokaisen bloggaajan tiedot täältä, ja voit kertoa terveisesi meille täällä. Kyselyt, ideat ja palautteet tätä sivustoa koskien voi lähettää info at poikkeapolulta.fi.

Terveisin,

Me